Andrei Mărgăritescu fost campion cu Dinamo, abia acum a realizat ca viața lui e un mărgăritar

Andrei Mărgăritescu (41 de ani), fost campion cu Dinamo, s-a îndepărtat de fotbal după retragere și se dedică religiei.Când realizezi că ești ticălos, nenorocit, sărac, orb, gol și ai nevoie de salvare”

Fostul mijlocaș la închidere, care are trei trofee în palmares cu Dinamo, a ieșit din lumea fotbalului, însă este activ pe Youtube. Poreclit de colegi „China”, Mărgăritescu și-a deschis spre final de 2020 un cont în care vorbește despre Dumnezeu și despre cum s-a schimbat viața lui după ce s-a dedicat religiei.

Iată mărturia lui interesantă: https://youtu.be/0g_kORua-vM

Este vorba despre o cale, îngustă și strâmtă, pe care am descoperit-o și pe care puțini o află. Nu intri datorită calităților pe această cale, ci doar atunci când realizezi, așa cum spune Dumnezeu prin Iisus și Apostoli, când realizezi că ești ticălos, nenorocit, sărac, orb și gol și ai nevoie de salvare.Cineva și-a dat viața printr-o jertfă, a plătit în locul nostru ca să punem intra pe această cale. E vorba de Iisus. Îți dorești să intri pe această cale pentru că este o cale a dragostei, care duce spre Împărăția Cerurilor.

Sursa: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/campion-cu-dinamo-andrei-margaritescu-se-dedica-religiei-intri-pe-aceasta-cale-cand-realizezi-ca-esti-ticalos-nenorocit-sarac-orb-si-gol-620196.html