Bisericiile din Anglia se redeschid doar pentru rugaciuni individuale

Incepand din 13 iunie 2020, toate bisericiile din Anglia se redeschid pentru ca oamenii sa faca rugaciuni individuale pastrandu-se distanta sociala de 2 m intre inchinatori. Din pacate inca nu este permisa adunarea de congregatii pentru inchinare in grup asa cum se realizeaza la noi la neo-protestanti.

Cel mai probabil bisericile vor putea sa găzduiască mulțumi de oameni la capacitate redusă incepand cu 4 Iulie 2020. Ramaneti cu noi sa aflati cand vom putea sa ne reintoarcem la inchinare congregationala.Pana atunci va lasam cu reguli de carantina realizate de o persoana bine documentata din Sfanta Scriptura, care se potriveste perfect cu starea noastra a crestinilor evanghelici.

NOI REGULI DE CARANTINĂ * … Spală-ți inima cu Cuvântul lui Dumnezeu (Psalm 73: 28). * … Păstrează-ți distanță socială de rău. (Iov 28: 28). * … Evită mulțimea de oameni răi (Psalm 1: 1). * … Acoperă-ți inima și mintea ca să nu fii infectat de strănutul păcatului și al urii. (Prov 4.23). * … Nu da mâna cu lucruri rușinoase. (Deut 25:16). * … Asigura-te ca ai fost vindecat și că ești mântuit (Ieremia 17:14). * … Dezinfecteaza-ți viața cu Legea Domnului (Psalmii 1: 2). * … În cazul în care observi semne și simptome de frică sau păcat, grăbeste-te sa te apleci în genunchi și să te rogi.(1 Iacov 1:9) * … Întărește-ți permanent imunitatea spirituală cu credința și puterea Duhului Sfânt. (Iuda 1:20). Fii binecuvântat !!! Stai in siguranta.