Istoricul grupurilor pe Facebook a crestinilor neo-protestanti din UK

Locul 1. Cel mai vechi grup a fost creat in 4 Iunie 2011 de fratele Tiberiu Pop, pastor al Bisericii Peniel Londra. In prezent acest grup are și cel mai mare număr de membrii 3,455. Unul din cele mai mari grupuri pentru crestine din UK este grupul de ANUNTURI PENIEL LONDRA are peste 11663 membri si a fost creat de acelasi frate si sustinut de biserica Peniel Londra.

Locul 2. Primul grup care a aparut in afara Londrei s-a nascut la Birmingham si este creat de Biserica Emaus Birmingham unde este pastor Daniel Bara. Acesta a aparut in 9 Decembrie 2011 si aduna 242 membri. Evenimente predominant din cultul baptist.

Locul 3. Grupul Baptisti in U.K. s-a nascut in 30 Decembrie 2011 si aduna 149 de membri apartinatori ai cultului baptist care traiesc in UK. A fost creat de Mihai Pricop-Bogdan

Locul 4. Apoi a urmat in 29 Ianuarie 2016 grupul distribuit de Isus pentru toti media si Marea Britanie evanghelica intitulat Crestini in UK. In prezent acest grup aduna 925 de membri. Evenimente predominant din cultul baptist.

Locul 5. Fratele Nelu a creat un alt grup important intitulat CRESTINI IN UK si acesta numara in prezent 2569 membri. Contine evenimente predominant din cultul penticostal.

Locul 6. Primul grup de facebook al fratilor romi a aparut la Londra in 3 Iulie 2017 creat de Biserica Poarta Cerului Dagenham si fratele Florin Costache. Acesta numara in present 1162 de membri. Contine evenimente predominant din cultul penticostal.

Desigur ca acestea sunt cele mai mari grupuri dar cu siguranta exista si altele toate create cu scopul de a aduna impreuna diaspora evanghelica din Marea Britanie.