Daniel Dragoi, fostul sef de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Suceava și-a regizat ședința foto!

VIDEO! Minciuna are picioare scurte. Daniel Dragoi, fostul sef de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Suceava și-a regizat ședința foto!

Saptamana trecuta, un fotograf care la “surprins” pe „nevinovatul și persecutatul” Daniel Dragoi, fostul sef de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Suceava, rugandu-se in fata sediului institutiei pentru ca Dumnezeu să oprească epidemia de coronavirus a facut inconjurul tarii. Dupa doar cateva zile Dragoi a fost demis, multa lume punand totul pe seama gestului sau, care n-ar fi fost bine primit de sefii de la Bucuresti, el fiind „prigonit” de către șefii de la București, ceea ce este o mare minciună.
Luni, 13 aprilie, Administratia Nationala “Apele Romane” a emis un comunicat in care sustine ca Dragoi stia ca va fi demis si ca este posibil ca el sa fi recurs la acest gest in public tocmai pentru ca astfel să dea o conotație religioasă schimbării sale, ceea ce nu este asa, este o mare minciună. Una peste alta „Dumnezeu nu doarme” și adevărul a ieșit la suprafață. 

Administratia Nationala Apele Romane spune că “din imaginile surprinse de camerele de supraveghere reiese fără echivoc faptul că așa-zisa rugăciune a durat exact cât s-au făcut fotografiile apărute în spațiul public”.
Ce i se reproșează lui Daniel Drăgoi
“Așadar, decizia directorului Administrației Bazinale de Apă (ABA) Siret nu are nicidecum la bază considerente religioase.

În fapt, au fost înregistrate, în mod special, în ultima perioadă, deficiențe în gestionarea relației cu subordonații. Totodată, au fost semnalate de către sindicat situații în care nu au fost luate toate măsurile pentru protejarea angajaților de o posibilă infectare cu coronavirus (COVID-19)”, precizează AN Apele Române.

De asemenea, lui Daniel Drăgoi i se mai reproșează “atitudinea conflictuală față de organele ierarhic superioare și chiar față de alte entități cu care instituția are relații de colaborare, respectiv Garda de Mediu”.

“Mai ales în aceste condiții de criză, considerăm că nu pot fi acceptate abateri sau erori care pot supune riscului atât instituția, dar mai ales specialiștii din cadrul SGA Suceava”, se mai arată în comunicat. Urmareste video-ul de la sistemul de supraveghere video a intrarii in institutie.

Sursa: https://rovestea.ro/video-minciuna-are-picioare-scurte-daniel-dragoi-fostul-sef-de-la-sistemul-de-gospodarire-a-apelor-suceava-si-a-regizat-sedinta-foto/?fbclid=IwAR0m9IOWvnvy-wBkoD6ddk6zoN6AKmhlikeKeeBUS-nUnExe3ZgxwKu3sQM