Biserica Sfanta Treime Londra – Dumnezeu binecuvinteaza pe datatorul voios

        Desi predicatorul Vladimir Pustan a fost indepartat din cultul penticostal din Romania, lucrarea lui spirituala si filantropica  ia amploare. Cu totii cunoastem fundatia Ciresarii infiintata de el si Florin Ianovici, care contine resurse media de a evangjheliza lumea seculara: radio, sala de rugaciune in Beius,judetul Bihor, etc. De vreo 2-3 ani fratele Pustan impreuna cu niste frati intreprinzatori din Londra care au pus jos din start in jurul a £10.000 de persoana au infiintat biserica din Hendon, nord-vestul Londrei. In acest interval scurt de timp frati cu dare de mana s-au alaturat la aceasta biserica. Desigur ca si cheltuieliile au crescut cu plata pentru transport si cazare a invitatiilor predicatori din tara, organizarea de evanghelizari si botezuri etc. Insusi fratele Pustan zboara la Londra a doua duminica din  luna pentru a impartii cina bisericii. Incepand cu anul 2018 s-a instalat noul pastor adus din tara special pentru a sluji nevoilor spirituale ale bisericii. In curtea bisericii parcarea este neincapatoare, masini de ultimul tip ( Tesla, Audi etc).

Fratii sunt binecuvantati dar stiu sa si puna deoparte din venitul lor pentru a sprijini proiectele bisericii. In anul 2017 incasarile totale din colecta, zeciuieli, milostenie ale Bisericii Sfanta Treime Londra au atins suma de jumatate milion de lire. Printre proiectele bisericii se numara intrajutorarea si construirea de case persoanelor nevoiase din Romania. Campania din iarna ce tocmai ne paraseste s-a intitulat “Decembrie cu zambet” prin care s-a oferit o mana de ajutor unor copii din familiile sarace. InsusiVladimir Pustan, primul pastor al bisericii spunea:  “Talanţii noştri trebuie să fie o binecuvântare şi pentru alţii, iar lucrurile vremelnice trebuie dăruite în aşa fel încât să nu înjosească, să nu lezeze demnitatea celui ce are pâine puţină.”

In biserica din Beius s-au botezat anul trecut peste 350 de oameni. Nici biserica din Londra nu o duce rau, in 2017 s-au efectuat cateva botezuri nou testamentale cu numar mare de inscrisi pentru botez.

Iata inca o dovada ca Dumnezeu binecuvinteaza pe datatorul voios si ca suflete se intorc la Domnul si in locasuri evanghelice care nu apartin neaparat de o denominatiune sau un cult oficial recunoscut.