Tony Anthony, fondatorul Societatii “Marea Trimitere” la Adunarea “Isus pentru toti” Benfleet

Joi seara mica adunare din Benfleet, Essex am fost binecuvantati sa avem in mijlocul nostru pe evanghe;listul Tony Anthony din Leigh-on-Sea, Essex. La inceputul programul am cantat colinde spre amintirea nasterii Domnului si Mantuitorului Isus Hristos ca mai apoi, invitatul nostru sa prezinte organizatia misionara pe care prin harul Domnului a intemeiat-o si o conduce.

Great Commission Society este o roganizatie misionara care aduna 187 de misionari, o editura, cursuri de invatatura in vederea pregatirii ca misionari si pe viitor, cu voia Domnului o biserica internationala, nedenominationala. Din 2003 “Societatea Marea Trimitere” trimite misionari si in Romania.

EI duc evanghelia Domnului Isus in special in penitenciare. Pentru aceasta GCS a lucrat in parteneriat cu evanghelisti fosti interlopi sau luptatori profesionisti gen Vasile Tofan si Gheorghe Ignat pentru a raspandii evanghelia mantuitoare in cele mai impotrivitoare si periculoase incinte si locuri.

Ne-am incurajat de asemenea de marturia personala a fratelui Tony Anthony a carei marturie detaliata se poate citi daca achizitionati cartea “Tamming the tiger” “Imblanzirea tigrului” de la editura GCS. De asemenea am fost anuntati ca la aceasta editura britanica urmeaza sa fie publicata cartea lui Vasile Tofan in limba engleza “Lupta cea buna”.

In preajma sarbatorii de nasterea Mantuitorului, mica comunitate crestina din Basildon, Essex si imprejurimi va ureaza ca bucuria mantuirii sa fie in inimile voastre in anul nou in care vom intra nu doar cu ocazia acestei sarbatori ci printr-o traire zilnica cu Domnul Isus!