Se fac inscrieri pentru Seminarul biblic Betania Londra


Condițiile de participare la seminar sunt urmatoarele:

1. Minim 15 studenti interesati de seminar, care vor aduce recomandarea păstorului din biserica unde sunt membrii.

2. Durata de studiu este de 2 ani si pot participa atat frati cat si surori la seminar. Surorile pot obtine cunostinte biblice temeinice pentru a se ocupa de studiile biblice cu copii, sau pentru a aprofunda Scripturile. Fratii pot parcurge pregatirea teologica necesara pentru a putea fi (eventual) ordinati in lucrare.

3. Taxa de inscriere este de £20 (platibila o singura data la inceput), iar taxa de participare £100/an. Se parcurg 6 cursuri pe anul de studiu, iar cursul costa £25/bucata. Aceste costuri se pot plati esalonat in doua sau trei transe, nu totul odata daca nu exista aceasta posibilitate. Pe langa aceste costuri studentii vor acoperi cheltuielile de cazare si deplasare la Londra ale profesorilor din Romania, dar si de inchiriere a salii (unde se va gasi disponibilitate) practic se vor imparti costurile la numarul total de studenti. Deci costurile acestea (nu cele fixe de inscriere si participare) variază in functie de numarul studentilor.

4. Diplomele sunt recunoscute in cadrul cultului crestin penticostal din Romania, iar pentru participare la seminar nu e obligatorie diploma de bacalaureat.

5. Prima sesiune in data de 29 Aprilie 2017, orele 10 urmate de alte doua sesiuni in lunile septembrie si noiembrie 2017, iar in anul doi de studiu (2018) cursurile vor fi in februarie, mai si iunie/iulie. Datele exacte se vor stabili de comun acord cu studentii la prima intalnire.

Costul estimativ este de aprox. £400/an